Van zekerheid naar ontwikkeling
In 2006 begon mijn carrière: ik werd aangenomen als handhaver in een grote stad waar van alles gebeurde, waar je niet wist wat er ging gebeuren. Dit maakte het werk voor mij afwisselend en spannend.

Na een aantal jaar op straat te hebben gewerkt, zagen mijn leidinggevenden van toentertijd mijn kwaliteiten en hebben mij de kans geboden om mij te ontwikkelen. Het is niet gemakkelijk om op te vallen in een enorme organisatie, maar zij zagen mij. Ik ben nog altijd dankbaar daarvoor.

Een paar jaar ging voorbij en ik vroeg mezelf af “wat wil ik?” Een ding wist ik zeker: mijn hart ligt bij Toezicht en Handhaving, maar wat? Via LinkedIn werd ik benaderd door LOUAY, mij werd de vraag gesteld of ik kennis wilde maken. Hier moest ik over nadenken: ik heb een vast contract, daarnaast heb ik een gezin en de verantwoordelijkheden die daarbij horen. 

Uiteindelijk dacht ik “waarom niet? Laat ik gewoon het gesprek aangaan en kijken wat er op mijn pad komt”. Ik werd uitgenodigd op het kantoor in Schijndel en ontvangen alsof het mijn collega’s waren. Ik ervaarde een familiegevoel, iets wat voor mij belangrijk is. Het gesprek vond ik super leuk, ervaringen werden gedeeld en aan het eind werd mij een aanbod gedaan: een vast dienstverband, goed salaris, auto met tankpas. Thuis heb ik alle voor- en nadelen van detachering tegen elkaar afgewogen. Ik was vrij snel overtuigd. Natuurlijk werk ik dan tijdelijk op een plek, maar zo kan ik mijn eigen looppad uitstippelen. Ik zou mezelf kunnen ontwikkelen binnen verschillende organisaties. Mijn netwerk zou ik verder kunnen uitbreiden. Alleen maar voordelen, wat mij betreft. 

Met Jeffrey Mol van LOUAY maakte ik een afspraak om mijn contract te ondertekenen. Man, wat was ik gespannen. Ik had zekerheid en ging nu de onzekerheid in. Toen ik aankwam bij mijn afspraak bij LOUAY was het weer alsof ik in mijn eigen team terecht kwam. Tijdens dat gesprek wist ik het zeker: hier wil ik werken. Het gevoel, het contact met zowel collega’s als directeur is heel gemoedelijk. Dat is waarom ik voor LOUAY wil werken. Het voelt goed. 

Na het tekenen van het contract was ik binnen drie weken geplaatst binnen een gemeente. Hier ben ik nog altijd aan het werk als Manager Handhaving. Ik kan met mijn opgedane kennis en ervaringen van de grote stad zoveel betekenen. Het neerzetten van een werkend systeem en straks het stokje doorgeven. En zelf dan op naar de volgende gemeente. Ik kijk er naar uit om veel gemeentes te mogen ondersteunen via LOUAY.