OVER LOUAY

Aangenaam, LOUAY

Wij maken het ondenkbare denkbaar en het onmogelijke mogelijk. Ons geheim? Onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en beschermend. 

LOUAY is in 2021 opgericht door Coen van Calsteren, een ervaren ondernemer, maar bovenal vader. Symbolisch draagt de naam van dit bedrijf dezelfde naam als zijn zoontje; dat dekt meteen de lading. Voor je familie moet je zorgen, zowel in goede als in slechte tijden. 

Over de goede tijden gesproken: iedereen heeft een droom die vaak onrealistisch lijkt. Bij LOUAY zorgen wij er samen voor dat ook die droom werkelijkheid wordt. Wil jij hem met ons delen?


Kernwaarden

  • Persoonlijk Persoonlijk Door te kijken naar je identiteit, je kwaliteiten en uitdagingen, vinden we de geschikte opdrachtgever/professional waar je vanaf dag één een goed gevoel bij hebt. Samen kijken we naar je ambities en doorgroeimogelijkheden. LOUAY ondersteunt daar graag bij.
  • Betrouwbaar Betrouwbaar Veiligheid begint met vertrouwen. Verwacht te allen tijde transparantie en discretie: we doen wat we zeggen en zeggen wat we kunnen.
  • Beschermend Beschermend We doen het samen. LOUAY staat voor jou klaar, in goede en in slechte tijden. Zo investeren we in een duurzame en professionele relatie.

Wij staan voor je klaar

Het team