Over LOUAY® System

De voordelen op een rij

Voordeel 1

Uren registratie

Eenvoudig uren invoeren die automatisch ontrafelt worden door de juiste (onregelmatigheids)toeslagen aan de juiste uren te koppelen op klant, project en/of medewerker niveau.
Voordeel 2

Mobiele Applicatie en CRM

De LOUAY® App is beschikbaar op elk device. Eenvoudig te downloaden in de Apple en Google Play Store. Het CRM systeem is in iedere internetbrowser gebruiksvriendelijk beschikbaar. Bovendien zijn onze systemen continu in ontwikkeling voor nieuwe features.
Voordeel 3

Ons probleem, onze oplossing

Geen passend systeem kunnen vinden binnen het reeds beschikbare in de markt creëerde een probleem. Dit probleem hebben wij opgelost door het bedenken, ontwerpen, bouwen en doorontwikkelen van het LOUAY System. Te goed om niet te delen.
Voordeel 4

Transparant coulant

Een transparante maandelijkse investering per gebruiker zonder een onwenselijk, hoge, startinvestering. Maandelijks een ander aantal gebruikers? Geen probleem; met één maand opzegtermijn kan je afschalen, wel zo coulant.

Toepassingen

De blauwe draad door jouw bedrijfsvoering middels LOUAY® System. In de markt hebben wij geen software kunnen vinden die intuïtief en makkelijk te gebruiken is en tegelijkertijd de voordelen van een CRM-systeem, mobiele applicatie en een ATS combineert. Uit deze noodzaak hebben wij LOUAY® System ontworpen en in eigen beheer gebouwd.

Abonnement afsluiten

Meer informatie ontvangen, een abonnement afsluiten of een live demo inplannen met één van onze consultants? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Jouw gegevens

Stel jouw vraag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.