WERK BIJ

Anne Tomà

Anne Tomà is sinds januari ‘22 Director IT van LOUAY. ‘De grootste uitdaging in mijn werk vind ik de juiste match vinden. Het is zo belangrijk dat het klikt tussen opdrachtgever en professional, dat zorgt voor werkplezier voor beiden.

Wat LOUAY anders maakt dan een andere detacheerder? We kijken naar de mensen. De mensen op kantoor, maar ook de mensen in het veld. De wereld van detachering is een vrij harde wereld, Cowboy Culture zou je het kunnen noemen. Doordat we bij LOUAY mensgericht te werk gaan, is hier binnen onze organisatie geen sprake van.

Coen (Founder and Owner) zegt altijd: “Detacheren is incasseren”. Je hebt geen idee hoe de dag verloopt, dat is een uitdaging. Dat is soms intensief. Maar wanneer je de oplossing hebt gevonden is dat natuurlijk weer iets om te vieren.

Als bedrijf willen we groeien. We willen zo’n groot mogelijke impact maken in deze markt met het ondernemerschap van Coen, zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen. Daar zet ik me elke dag voor in!'

louay
louay

Jordy Jongerius

Als beveiliger kwam ik solliciteren, maar tegenwoordig ben ik Location Manager bij LOUAY.
Ik heb verschillende soorten bijbaantjes gehad. Ik had geen idee wat ik qua werk wilde doen. Om mijn ouders tevreden te houden heb ik toen gekozen voor een opleiding die het meest in mijn straatje paste. Het werd Beveiliging. 

Het werken als beveiliger heeft mij nooit tegen gestaan, maar op een gegeven moment, na drie jaar, merkte ik aan mijn lichaam dat het een levensstijl was, die veel van mij vroeg. De nachtdiensten, bijvoorbeeld, braken mij op. Ik wilde een nieuwe uitdaging. Een kennis die in contact stond met Coen van Calsteren van LOUAY vertelde mij over de openstaande vacatures. Ik belde het nummer en werd meteen uitgenodigd voor een gesprek in Schijndel. Ik ervoer het als een fijn gesprek: er was een ongedwongen sfeer en de arbeidsvoorwaarden spraken mij erg aan. Al gauw kwam Coen met een ander voorstel: Zou ik mij willen ontwikkelen als Recruiter? Mijn vader komt uit de commerciële wereld. Ik had dus al enige kennis, maar verder had ik geen ervaring. Ik woog de voors en tegens tegen elkaar af en besloot er voor te gaan. Het is een kans die ik heb gekregen van Anne Tomà en Coen van Calsteren waar ik hen elke dag nog ontzettend dankbaar voor ben. 

Inmiddels ben ik doorgegroeid tot Location Manager. Ik heb me niet alleen op professioneel gebied ontwikkeld door middel van onder andere gesprekstechnieken, ook op persoonlijk vlak ben ik veranderd. De omschakeling heeft mij goed gedaan. 

Binnen het team wordt er vinger aan de pols gehouden. Mocht ik ergens tegenaan lopen, dan kan ik dat altijd aankaarten bij mijn werkfamilie. We werken aan hetzelfde doel. Wat dat doel is?
De grootste van Nederland worden.