LOUAY® Education

Klaar om de vaardigheden van jullie BOA’s naar een hoger niveau te tillen? Bij LOUAY® Education streven we ernaar een breed scala aan opleidingen op het hoogste niveau aan te bieden. Deze opleidingen zijn ontworpen om de vaardigheden van de deelnemers te ontwikkelen en hen nieuwe inzichten te bieden in hun vakgebied.

Opleidingsaanbod

Met onze cursussen en professionele begeleiding is succes verzekerd. Wij staan voor kwaliteit en bieden daarom slagingsgarantie bij iedere opleiding of cursus. Download de brochure en ontdek de mogelijkheden bij LOUAY®.

Bedankt voor het downloaden van onze brochure.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Unieke locaties

LOUAY® Education beschikt over een veelzijdige locatie die geschikt is voor het verzorgen van zowel theoretische als praktische lessen.
Om praktijksituaties in kleine ruimtes, zoals in het openbaar vervoer, zo realistisch mogelijk na te kunnen bootsen, hebben wij zelfs onze eigen LOUAY® lijnbus.

Samen kijken naar een passend opleidingsaanbod voor jullie medewerkers of heb je aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Wat opdrachtgevers en medewerkers zeggen

Succesverhalen & ervaringen met LOUAY®

Binnen LOUAY® zijn er veel doorgroeimogelijkheden, boeiende projecten en veel ontwikkelingen. Zeker binnen een aantal vakgebieden zoals ondermijning en alcoholwet. LOUAY® speelt goed in op wat er gebeurt in gemeentes.
Sander Springvloet Dubbeld
Interim Manager Handhaving Gemeente Nijkerk
Ik ben erg bezig met het welzijn van het milieu, domein 2, en heb me daar qua studie verder in verdiept. LOUAY® heeft binnen en buiten haar portfolio gekeken naar een opdracht die aansluit bij mijn interesses en inmiddels ben ik werkzaam op een zeer uitdagend project rondom Tata Steel vanuit de omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied.
Alexander de Boer
Inspecteur overlast meldingen en ongewone voorvallen
Ik kan werken voor LOUAY® zeker aanraden. Als je belang hecht aan effectieve communicatie en een team dat betrokken is, dan is LOUAY® absoluut een werkgever die bij je past.
Julia Bisseling
BOA