Het verhaal achter LOUAY®

LOUAY® is in 2021 opgericht en vernoemd naar de zoon van de oprichter en eigenaar Coen van Calsteren, met als doel om een blauwe draad te zijn in het leven van iedere medewerker en voor onze opdrachtgevers de best mogelijke ervaring te bieden als detacheerder.

Lees verder

Verwachtingen overtreffen en plezier maken

Overtuigd om ieder individu en iedere organisatie die in contact staat met LOUAY® de best mogelijke ervaring te bieden, behandelen we hen als een familielid. Wij staan achter je in comfortabele tijden en vóór je als het moeilijker wordt.

Het gaat er bij LOUAY® om dat je zowel professioneel als privé kunt doen waar jouw interesses liggen en waar jij gelukkig van wordt. Ons motto is eenvoudig maar krachtig: je werkt om te leven, niet andersom.

Bekijk vacatures

Een unieke ervaring

Als medewerker van LOUAY® ben je onderdeel van een professioneel en gedreven team. De lijnen zijn kort en er is alle ruimte om jouw ambitie vorm te geven.

We zijn goed voor onze medewerkers en bieden hen een unieke ervaring. Benieuwd wat die ervaring voor jou kan zijn, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking of bekijk het team waarin jij mogelijk komt te werken.

Wat opdrachtgevers en medewerkers zeggen

Succesverhalen & ervaringen met LOUAY®

Binnen LOUAY® zijn er veel doorgroeimogelijkheden, boeiende projecten en veel ontwikkelingen. Zeker binnen een aantal vakgebieden zoals ondermijning en alcoholwet. LOUAY® speelt goed in op wat er gebeurt in gemeentes.
Sander Springvloet Dubbeld
Interim Manager Handhaving Gemeente Nijkerk
Ik ben erg bezig met het welzijn van het milieu, domein 2, en heb me daar qua studie verder in verdiept. LOUAY® heeft binnen en buiten haar portfolio gekeken naar een opdracht die aansluit bij mijn interesses en inmiddels ben ik werkzaam op een zeer uitdagend project rondom Tata Steel vanuit de omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied.
Alexander de Boer
Inspecteur overlast meldingen en ongewone voorvallen
Ik kan werken voor LOUAY® zeker aanraden. Als je belang hecht aan effectieve communicatie en een team dat betrokken is, dan is LOUAY® absoluut een werkgever die bij je past.
Julia Bisseling
BOA