Op zoek naar een?

Op zoek naar een?

Zoek je een nieuwe baan?

Zoek je een medewerker?

Zoek je een opleider?

LOUAY®

De blauwe draad
door jouw leven

De blauwe draad door het leven van een groeiende groep medewerkers die wij op duurzame wijze inzetten op uiteenlopende projecten. Deze ‘duurzame’ wijze bestaat voor jou uit het blijven ontwikkelen door persoonlijke opleidingen en/of begeleiding, persoonlijk familiair contact en de stabiliteit van een volwassen, gedegen en ambitieuze organisatie die jou bijstaat in elke fase van jouw leven, ook in de mindere.

Wij kennen onze medewerkers, niet alleen bij naam. Zo kunnen wij garanderen dat onze opdrachtgevers de best passende medewerker inlenen voor al hun vraagstukken, in welke sector dan ook.

Meer over LOUAY®
Start vandaag

Zoek je een Professional?

Start vandaag

Staat er niet tussen wat je zoekt?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Medewerker vinden?

Op zoek naar een tijdelijke of vaste medewerker voor jouw vacante positie? Plaats je vacature via onderstaand formulier. Wil je meerdere vacatures tegelijk plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Gegevens vacature

Uw gegevens

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

LOUAY® Education

Klaar om de vaardigheden van jullie BOA’s naar een hoger niveau te tillen? Bij LOUAY® Education streven we ernaar een breed scala aan opleidingen op het hoogste niveau aan te bieden.

Lees meer over onze opleidingen en trainingslocatie en download de brochure.

Lees verder
Wat onze opdrachtgevers en medewerkers zeggen

Succesverhalen & ervaringen met LOUAY®

De dienstverlening van LOUAY® ontzorgt ons volledig. De kandidaten zijn van hoog niveau, er wordt snel geschakeld en er wordt goed geluisterd naar onze behoeften. Dit sluit naadloos aan bij wat wij zochten.
René Jansen
Strategisch Manager Gemeente Beverwijk
Ik ben erg bezig met het welzijn van het milieu, domein 2, en heb me daar qua studie verder in verdiept. LOUAY® heeft binnen en buiten haar portfolio gekeken naar een opdracht die aansluit bij mijn interesses en inmiddels ben ik werkzaam op een zeer uitdagend project rondom Tata Steel vanuit de omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied.
Alexander de Boer
Inspecteur overlast meldingen
De opleiding tot BOA OV was niet gemakkelijk, maar dankzij de juiste begeleiding van LOUAY® en hard studeren ben ik overal voor geslaagd. De diversiteit in het werk maakt elke dag uniek. Geen enkele dag is hetzelfde en er gebeurt altijd wel iets onverwachts. Bovendien is het nooit zeker waar je over een kwartier zult zijn.
Marcus Blok
Medewerker Veiligheid & Service NS
Ik kan werken voor LOUAY® zeker aanraden. Als je belang hecht aan effectieve communicatie en een team dat betrokken is, dan is LOUAY® absoluut een werkgever die bij je past.
Julia Bisseling
BOA
Binnen LOUAY® zijn er veel doorgroeimogelijkheden, boeiende projecten en veel ontwikkelingen. Zeker binnen een aantal vakgebieden zoals ondermijning en alcoholwet. LOUAY® speelt goed in op wat er gebeurt in gemeentes.
Sander Springvloet Dubbeld
Interim Manager Handhaving Gemeente Nijkerk

Benieuwd hoe we medewerkers aan hun droombaan helpen?

Over LOUAY®