Medewerkers vinden met
minder inspanning.

Hoe helpen we jou?

We hebben onze dienstverlening teruggebracht naar drie concrete stappen.
1 van 3

Plaats jouw vacature

Op zoek naar medewerkers voor een tijdelijke of permanente positie? Laat dan jouw vacature achter op onze website. Binnen twee werkdagen neemt één van onze consultants contact op.
2 van 3

Selectie van medewerkers

Tijdens een intake maken we een profiel van de best passende medewerker voor zowel de positie als de organisatie. Als duidelijk is welke medewerkers hier het best op aansluiten, ontvang je een inleenvoorstel.
3 van 3

Plaatsing van medewerkers

Zodra de medewerker is gestart, plannen we een evaluatiemoment om er zeker van te zijn dat de plaatsing ook daadwerkelijk naar tevredenheid is.

Medewerker vinden?

Op zoek naar een tijdelijke of vaste medewerker voor jouw vacante positie? Plaats je vacature via onderstaand formulier. Wil je meerdere vacatures tegelijk plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Gegevens vacature

Uw gegevens

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wat opdrachtgevers en medewerkers zeggen

Succesverhalen & ervaringen met LOUAY®

Binnen LOUAY® zijn er veel doorgroeimogelijkheden, boeiende projecten en veel ontwikkelingen. Zeker binnen een aantal vakgebieden zoals ondermijning en alcoholwet. LOUAY® speelt goed in op wat er gebeurt in gemeentes.
Sander Springvloet Dubbeld
Interim Manager Handhaving Gemeente Nijkerk
Ik ben erg bezig met het welzijn van het milieu, domein 2, en heb me daar qua studie verder in verdiept. LOUAY® heeft binnen en buiten haar portfolio gekeken naar een opdracht die aansluit bij mijn interesses en inmiddels ben ik werkzaam op een zeer uitdagend project rondom Tata Steel vanuit de omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied.
Alexander de Boer
Inspecteur overlast meldingen en ongewone voorvallen
Ik kan werken voor LOUAY® zeker aanraden. Als je belang hecht aan effectieve communicatie en een team dat betrokken is, dan is LOUAY® absoluut een werkgever die bij je past.
Julia Bisseling
BOA